Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


На відкритий чемпіонат Донецької області в Бахмуті завітали легкоатлети Луганщини і Одещини

10 та 11 січня у манежі СК «Металург» міста Бахмут пройшов основний юнацький регіональний старт – відкритий чемпіонат Донецької області серед юнаків та дівчат 2003-2004, 2005 років народження.
 
Ці змагання зібрали близько двохсот спортсменів з 19 команд Донецької, Луганської та Одеської областей. Зокрема команди ДВУОР ім. С.Бубки, КДЮСШ №1 Бахмутської міської ради, ДЮКФП №2 м. Краматорськ, комунального закладу «Лисичанська МДЮСШ», КДЮСШ №2 м. Сєвєродонецьк, ДЮСШ м. Мирноград, ДЮСШ м. Костянтинівка, ДЮСШ м. Торецьк , ОКДЮСШ «Колос», ЛОЛІФКС, ДЮСШ м. Слов’янськ, м. Рубіжне, ОСДЮШОР «Динамо» Одеської області та інші.
 
Відкрили змагання головний тренер Донецької області з легкої атлетики Тетяна Серорез, головний суддя змагань, суддя національної категорії Ігор Скирда, заслужений тренер України Володимир Мартинюк.
 
У вітальному слові Тетяна Серорез наголосила, що це змагання є відбірковим на чемпіонат України з легкої атлетики серед юнаків 2003 р.н. та молодше, що пройде у місті Суми 27-29 січня. 
 
 
 
Перемогу у штовханні ядра вагою 3 кг серед дівчат 2003-2004 р.н. з новим рекордом манежу СК «Металург» - 15 м 10 см - здобула Марія Ларіна (ДВУОР ім. С.Бубки, ДЮСШ м. Торецьк, тренери І.Романенко, О.Семенов, О.Семенова). 
 
У стрибках у довжину серед дівчат молодшої категорії перемогла Настасія Зозуля (КДЮСШ №1 Бахмутської міської ради, тренер В.Мартинюк) з результатом 5м 41 см. Дарина Степаненко (МДЮСШ м. Лисичанськ, тренер В.Ляшенко) з результатом 7,7 сек. стала першої з бігу на 60 м серед дівчат 2005 р.н та молодше. Марія Бандюкова (ДЮКФП №2 м.Краматорськ, тренер Т.Ольхова) здобула «золото» на дистанції 200 м з результатом 27,4 сек.
 
 
Серед дівчат старшої вікової категорії Альбіна Куракулова (м. Маріуполь, КДЮСШ «Меотіда», тренер Н.Антипенко) була найкращою з бігу 60 м з/б – 8,8 сек. Дві перемоги здобула Еліна Пристинська (ДВУОР ім. С.Бубки, м. Краматорськ, тренери Т.Ольхова, О.Кривошанов) - з бігу на 60 м з результатом 7,7 сек., а також з бігу на 200 м з результатом 26,2 сек.
 
Серед юнаків молодшої категорії Михайло Захожий (КДЮСШ №1 Бахмутської міської ради, тренер О.Захожий) переміг у стрибках у висоту з результатом 1 м 75 см. Ігор Дрозд (ДВУОР ім. С.Бубки, м. Маріуполь, тренери В.Юхно, О.Захожий, Д.Захожий) став найкращим серед юнаків старшої категорії з бігу 60 м з/б – 8,3 сек., а також переміг у стрибках у висоту з результатом 1 м 93 см. Владислав Резун (ОКДЮСШ «Україна», м. Маріуполь, тренер К.Гримзін) став найкращим з бігу на 60 м, показавши час 6,9 сек., а також на дистанції 200 м з часом - 23,7 сек.
 
 
Усі результати змагань – за посиланням
 
13.01.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах