Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Новорічні веселі старти у Вугледарі

27 грудня у місті Вугледар спортивний рік традиційно завершився змаганнями «Новорічні веселі старти» серед груп початкової підготовки дитячо-юнацької спортивної школи Вугледарської міської ради.

За першість змагалися 8 команд у двох підгрупах (2010-2011 р.н., 2012-2013 р.н.). У традиційних змаганнях, які проводяться щороку, беруть участь найменші вихованці ДЮСШ, тому це – перші змагання для більшості дітей.

На початку заходу вихованці на старшої групи легкої атлетики під керівництвом Валерії Літвяхової провели запальну руханку.

Дітки змагалися в восьми естафетах: «Слалом», «Ведення м’яча», «Пролізь крізь обруч», «Естафета на спритність», «Біг з двома м’ячами», «Найстрибучіші», «Зліпи сніговика» та «Хлопавка».

Під час змагань діти показали, як уміють гідно долати труднощі, підтримувати свої команди, проявили згуртованість, організованість, самостійність, дружбу та взаємовиручку.

Змагання пройшли у спортивній атмосфері, юні спортсмени завзято боролися за перемогу у кожній естафеті, продемонструвавши спортивну майстерність та справжню волю до перемоги. 

За результатами змагань призові місця розподілилися наступним чином:

1 підгрупа:

І місце – команда відділення «футбол»,

ІІ місце – команда відділення «футбол»,

ІІІ місце – команда відділення «легка атлетика»;

2 підгрупа:

І місце – команда відділення «футбол»,

ІІ місце – команда відділення «футбол»,

ІІІ місце – команда відділення «боротьба».

Переможців змагань нагороджено грамотами та призами від відділу у справах фізичної культури і спорту Вугледарської міської ради.

Головна мета змагань – залучення дітей до систематичних занять фізичною культурою та спортом, популяризації здорового способу життя, формування патріотичних почуттів покоління, що підростає, які засновані на почутті відповідальності та гідності за свою команду. 

28.12.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах