Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Автомобільна федерація України підбила підсумки роботи підрозділів у 2019 році

21 грудня у Києві відбувся урочистий захід: Автомобільна федерація України (FAU) нагородила переможців і призерів з автомобільного спорту. У заході взяли участь і спортсмени Донеччини. 
 
Протягом 2019 року представники автомобільного спорту Донецької області взяли участь у 37 змаганнях. Це чемпіонати та кубки України з картингу, кросу, міні-ралі, ралі, тайм аттак, національні серії у різних дисциплінах автоспорту, у тому числі серед аматорів.
 
Цього року наймолодшим учасником змагань від Донецької області став Давід Ханін з міста Дружківка, який посів 4 місце чемпіонату України з автокросу в заліковій групі 1-Ю молодші. 
 
Після 13-тирічної перерви у вітчизняний автокрос повернувся досвідчений спортсмен, майстер спорту України Микола Соболєв (м. Дружківка), який став володарем срібла у чемпіонаті України з автокросу на легкових автомобілях в класі 8С. Цього року Микола Соболєв вдало поєднував свій виступ з роллю тренера для свого онука Давіда Ханіна та доньки Надії Ханіної, яка за підсумками чемпіонату України з автокросу посіла 6 місце в класі 8С. 
 
Слід відзначити Романа Чуприну, який представляв Донецьку область у класі AWD «Національної серії з тайм аттак Юнайтед Тайм Аттак серія 2019» і посів друге місце.
 
Чемпіонами в заліковому класі Р6 чемпіонату України з міні-ралі «Кубок Лиманів» став екіпаж з Донецької області у складі Олександра Кузнецова та Василя Кобенока.
 
У монопривідному класі Р7 чемпіонату України з міні-ралі «Кубок Лиманів» вітання лунали Олександру Полосухіну та Ганні Полосухіній з міста Бахмут. У цьому році в чемпіонаті України з міні-ралі «Кубок Лиманів» сімейний екіпаж виграв у своєму класі три етапи з п'яти, завдяки чому і здобули перемогу за підсумками сезону.
 
Також спортсмени стали срібними призерами в абсолютному заліку чемпіонату України з міні-ралі «Кубок Лиманів» серед 40 екіпажів. За високі результати на змаганнях Ганні Полосухіній присвоєно звання «Майстер спорту України».
 
26.12.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах