Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Борці Донеччини греко-римського стилю здобули 4 нагороди на Кубку України в Запоріжжі

18-19 грудня в палаці спорту «Юність» міста Запоріжжя відбувся Кубок України з греко-римської боротьби серед дорослих, присвячений пам’яті чемпіона Олімпійських ігор-1952 Якова Пункіна.

Спортсмени Донецької області за підсумками дводенних змагань здобули 4 медалі: 2 золоті, 1 срібну та 1 бронзову.

У найважчій ваговій категорії до 130 кг лідерство підтвердив Олександр Чернецький з Маріуполя (тренери Віталій Барановський, Степан Чернецький). Цього разу він був сильнішим за Владислава Коваленка із Харківщини, Івана Дубровіна із Краматорська Донецької області та, у фіналі, представника Києва Миколу Кучмія.

Перемогу у ваговій категорії до 97 кг здобув майстер спорту України міжнародного класу Олександр Шишман з Маріуполя (тренери Віталій Барановський, Євген Перепелін). Наш борець по черзі довів свою перевагу у протистояннях з представниками Одеської області Богданом Тихомиром, Владленом Козлюком, Миколою Крисовим та, у фіналі, із киянином Зелімханом Дзігасовим.

Срібним призером у ваговій категорії до 72 кг став майстер спорту України міжнародного класу Максим Євтушенко з Краматорська (тренер Олег Євтушенко). Спортсмен здобув перемоги над Микитою Політаєвим із Київщини, Владиславом Кравченком із Рівненщини, Артем Заморським із Вінниччини, Ігорем Бичковим із Вінниччини, проте у фіналі програв Андрію Кулику з Харківщини.

У найлегшій ваговій категорії до 55 кг бронзову нагороду отримав майстер спорту України Владислав Коростельов з Маріуполя (тренери Артем Узун, Максим Узун). Він переміг Андрія Семенчука з Рівненщини, поступився Костянтину Соболевському з Вінниччини, а в сутичці за «бронзу» був сильнішим за киянина Віктора Холдарова.

 
 
20.12.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах