Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Володарем Кубку Слов’янська з більярду став Семен Савенков з Краматорська

15 грудня у місті Слов’янськ, у розважальному центрі «TALER», відбувся відкритий Кубок міста з більярдного спорту (комбінована піраміда) серед аматорів, присвячений 10-річчю більярдного клубу «TALER».
 
У турнірі взяли участь 19 спортсменів-аматорів з Донецької і Харківської областей, які представляють міста Слов’янськ, Краматорськ, Торецьк, Костянтинівка, Ізюм, Борова, Куп’янськ.
 
Склад учасників зібрався нечисленний, але досить сильний. У турнірі взяли участь як гравці, які вже тренуються багато років, так і молоді перспективні спортсмени. Багато ігор пройшли у напруженій та динамічній боротьбі, коли  переможець визначався у контровій партії.
 
У фіналі зустрілися дуже досвідчений гравець зі Слов’янська Карен Хачатурян та молодий і перспективний 17-річний спортсмен Семен Савенков з Краматорська, учасник українських турнірів серед аматорів.
 
У затяжній, але цікавій тактичній боротьбі у вирішальній партії перемогла молодість з рахунком 3:2, і володарем кубку став Семен Савенков з Краматорська.
 
Призові місця турніру розподілилися так: 1 місце - Семен Савенков (м. Краматорськ), 2 місце - Карен Хачатурян (м. Слов’янськ), 3 місце - Максим Круговий (м. Ізюм), 4 місце - Богдан Балабанов (м. Краматорськ).
 
Організаційну підтримку у проведенні відкритого Кубка Слов’янська з більярдного спорту (комбінована піраміда) серед любителів, присвяченого 10-річчю більярдного клубу «TALER», надав відділ у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міської ради. 
 
 
19.12.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах