Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Вадим Філашкін та Володимир Мицик із робочим візитом відвідали Бахмут та Миронівський

18 грудня в місто Бахмут та селище міського типу Миронівський із робочим візитом завітали заступник голови Донецької облдержадміністрації Вадим Філашкін та начальник управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимир Мицик.

Спочатку вони відвідали обласний лікарсько-фізкультурний диспансер, який після переміщення з Донецька відновлює повноцінну діяльність у Бахмуті. Вадим Філашкін та Володимир Мицик перевірили хід будівельних робіт згідно графіку завдань, а також акцентували увагу на дотриманні підрядниками термінів виконання робіт.

Нагадаємо, обласний лікарсько-фізкультурний диспансер розташовуватиметься на базі колишнього державного закладу «Вузлова лікарня станції Бахмутського державного підприємства «Донецька залізниця» за адресою: вул. О.Сибірцева, 3. Роботи з реконструкції, розпочаті в жовтні 2017 року, виконуються за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку за співфінансування з обласного бюджету на рівні 30%.

Майбутній комплекс, який окрім головного корпусу, включатиме гуртожиток, водолікарню і тенісний корт, матиме за мету створення якісного ведення медично-біологічного контролю провідних спортсменів, здійснення медичного контролю дитячо-юнацького спорту, підвищення рівня здоров’я населення області, та стане єдиним подібним в Україні.

Станом на сьогоднішній день у лікувальному корпусі та будівлі для гуртожитку завершено: влаштування покрівлі, утеплення фасадів, заміна віконних та дверних блоків, влаштування зовнішніх та внутрішніх мереж водопостачання, каналізації та теплопостачання, монтаж ліфтового обладнання. На завершальному етапі – влаштування систем вентиляції та  кондиціювання, внутрішні та зовнішні опоряджувальні роботи, благоустрій прилеглої території. Щодо будівлі для майбутньої водолікарні, на 100% виконано земляні роботи, улаштування фундаменту, на завершальному етапі – зведення зовнішніх стін та перегородок з шлакоблоку. Ведуться роботи з облаштування тенісного корту.

 
 
 
 

Також у рамках візиту до міста Бахмут Вадим Філашкін та Володимир Мицик відвідали стадіон «Авангард», де за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку та обласного бюджету закінчено реконструкцію футбольного поля 105х68 м. Завершено улаштування футбольних воріт і засипання покриття з синтетичної трави гумовою крихтою. Першими на новому майданчику потренувались вихованці Донецького вищого училища олімпійського резерву ім. С.Бубки, для яких стадіон «Авангард» стане тренувальною базою і ареною для офіційних матчів. Вадим Філашкін та Володимир Мицик побажали футболістам перемог но новому полі, а ті у відповідь запросили підтримати сталу традицію і виконати символічні пенальті.

 
 
 
 

Робоча поїздка завершилась відвіданням у смт Миронівський відділення дзюдо комунального позашкільного навчального закладу «Обласна спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву з видів боротьби». Дзюдоїсти продемонстрували свою майстерність у показових виступах, а Вадим Філашкін та Володимир Мицик привітали юних спортсменів з прийдешнім Днем святого Миколая та вручили подарунки. За рахунок обласного бюджету діти отримали кімоно, кросівки, спортивні костюми, тренажер гребний, борцівське покриття 7x7 метрів. За особистий внесок у підготовку чемпіонів листом подяки облдержадміністрації та почесною грамотою управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації нагороджено тренера-викладача Олександра Житюка. Вадим Філашкін та Володимир Мицик подякували наставнику за виховання призерів всеукраїнських і міжнародних змагань та побажали досягнення нових висот.

 
 
 
 
 
 

Більше світлин з заходу – на сторінці управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації в Facebook: www.facebook.com/sportdonoda (за посиланням).

18.12.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах