Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Перший міжнародний досвід у Львові набули юні футзалісти з ДЮСШ «Колос» Костянтинівського району

З 11 по 15 грудня у місті Львів відбувся міжнародний турнір з футзалу «СНRISTMAS CUP» серед команд U-10, в якому взяла участь команда ДЮСШ «Колос» Костянтинівського району.
 
По приїзду «Колос» зіграв товариський матч на тренувальному полі стадіону «Україна» у форматі 8 на 8 для отримання досвіду і перевірки своїх можливостей в цій віковій групі. Суперник – хлопці 2009 р.н. з академії ФК «Карпати» (м. Львів) – повністю переграв нашу команду за всіма компонентами гри і дав стимул нашим хлопцям для подальших тренувань. 
 
У міжнародному турнірі «Колос» стартував грою з «Олімпійцем» (м. Приморськ). Команди створили достатньо гольових моментів, але гра закінчилася з рахунком 0:0. Друга гра з командою «Чайка» (м. Черкаси) - і знову 0:0, багато моментів не реалізували. У третій грі проти команди «Восход» (м. Київ) за великої кількості гольових моментів також нічия - 0:0. Четверта гра проти досить сильної команда ДЮСШ №11 «Чорноморець» (м. Одеса) також завершилась нічиєю, на цей раз 1:1, але можна бути задоволеними цим результатом, бо суперник був набагато ближче до перемоги. П’ятий матч приніс «Колосу» важку перемогу 2:1 над командою «Спарта» (м. Київ).
 
У шостій грі потрібно було перемагати команду «Locomotive» (м. Трнава,  Словаччина), аби вести боротьбу за призові місця. За рівної грі «Колос» пропустив прикрий гол і поступився 0:1. Остання гра не мала особливого турнірного значення, тому шанс проявити себе отримали ті хлопці, які менше зіграли у попередніх матчах. У підсумку «Колос» поступився 1:4 команді «Динамо» (м. Львів). 
 
Найголовнішу мету поїздки виконано: юні футзалісти набули досвід і мотивацію для подальшого розвитку, адже більшість з них вперше взяла участь у міжнародних змаганнях. Хлопці проходять школу самостійного життя, уроки дисципліни - як в побуті, так й на полі. Наразі у цій віковій групі тільки створюється дружний колектив. Ще дуже багато роботи, аби діти та їхні батьки змінили ставлення до справи. Є сподівання, що ця поїздка дасть поштовх для цього. Також відзначимо, що юні спортсмени встигли  провести екскурсії по чарівному передріздвяному Львову.
 
 
17.12.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах