Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Стрілецькі змагання серед навчальних закладів Бахмута до Дня Збройних сил України

З 10 по 12 грудня у місті Бахмут на вогневі рубежі стрілецької бази ЗОШ №18 ім. Дмитра Чернявського вийшли учасники першості міста серед навчальних закладів зі стрільби кульової з пневматичної зброї. У змаганнях взяли участь 134 учні загальноосвітніх шкіл та вищих навчальних закладів.

Склалась гарна традиція: проводити змагання зі стрільби кульової до знаменних дат з метою патріотичного виховання молоді. Не став виключенням і День Збройних сил України. Упродовж трьох днів 32 команди учбових закладів змагались у влучності за почесні місця в командному заліку.

Переможцями серед  ЗОШ  I–III ступеня стали стрілки ЗОШ №18, друге місце посіла команда НВК №11, третє - команда  ЗОШ №24.

Серед шкіл ЗОШ  I–II ступеня перше місце вибороли стрілки ЗОШ №9, друге місце поділили команди ЗОШ №2 та гімназії «Сузір’я», третьою стала команда ЗОШ №1.

Серед ВНЗ найвлучнішими стали команди педагогічного коледжу, медичного коледжу і професійного аграрного ліцею.

Чемпіонів і призерів у командному заліку нагороджено грамотами управління з питань фізичної культури та спорту Бахмутської міської ради, яке організувало ці змагання спільно з відділенням стрільби КДЮСШ №1 Бахмутської міської ради.

 

16.12.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах