Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Свято шахів у Нікольському районі

7 грудня у шаховому клубі «Біла тура» Темрюкського центру культури і спорту, що в Нікольському районі, відбувся шаховий турнір, присвячений пам’яті Героя Радянського Союзу Степана Машковського. 

У змаганнях взяли участь 5 спортсменів з Мангушського району та 7 спортсменів з Нікольського району. Турнір пройшов за коловою системою з контролем часу 2 по 15 хвилин. 
 
За традицією відкриття турніру пройшло  музеї історії села Темрюк біля стенду Степана Пилиповича Машковського. Директор центру культури  і спорту Павло Дудник привітав любителів шахів з черговим спортивним святом, розповів про життєвий і бойовий шлях бойового льотчика. Молоді спортсмени та учні уважно слухали про ті події. Потім було надано слово голові сільської ради Олександру Жукову, який побажав шахістам чесної спортивної боротьби. З добрими словами звернувся протоієрей храму батько Ростислав, і розпочалась багатогодинна боротьба за шаховими дошками. 
 
Жоден з учасників не пройшов турнірний шлях без поразок. Переможцем став Володимир Кузьменко, представник Нікольського району, призерами – Микола Гребенник і Денис Дібров, представники Мангушського району. 
 
За традицією також пройшов бліц-турнір, в якому переміг Павло Дудник (с. Темрюк). Призерами бліц-турніру стали Володимир Ходжайс (с. Кременівка) та Іван Бистров (с. Новокраснівка).
 
Переможців і призерів нагороджено дипломами та цінними подарунками. Також всі учасники змогли переглянути фільм «Згадаємо друзів» про людей, для яких шахи були улюбленим видом спорту і яких, на жаль, нема з нами поруч.
 
 
10.12.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах