Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Слов’янськ визначив і нагородив найбільш підготовлених допризовників

Протягом листопада у місті Слов’янськ пройшов міський етап всеукраїнських змагань серед допризовної молоді. Учасниками змагань були учні 10-11 класів загальноосвітніх шкіл міста №№1, 4, 5, 8, 10, 12, 13, 15, 17.
 
Юнаки змагалися в шести видах – це підтягування на поперечині, метання гранати Ф-1 (муляж) на дальність, плавання 50 м, стрільба з пневматичної гвинтівки, біг 100 м, біг на 750 м. 
 
За результатами змагань перемогла команда ЗОШ №10, друге місце вибороли юнаки ЗОШ №5, третє місце посіли учні ЗОШ №17. За видами змагань в особистій першості кращими стали: 
Сергій Трелін (ЗОШ №17) - біг 100 м та біг 750 м; 
Олег Портонено (ЗОШ №1) - підтягування на поперечині та метання на дальність;
Марк Трухін (ЗОШ №5) - плавання 50 м;
Влад Оболенський (ЗОШ №8) - стрільба з пневматичної гвинтівки.
 
Організаційну підготовку змагань здійснили Слов’янський міський центр «Спорт для всіх» та методичний центр відділу освіти Слов’янської міської ради. 
 
Суддівство змагань на високому рівні забезпечили викладачі та студенти факультету фізичного виховання ДДПУ разом зі спеціалістами КЗ «Спорт для всіх». 
 
 
 
 
3 грудня у центрі дитячої та юнацької творчості відбулось підбиття підсумків міського етапу всеукраїнських змагань серед допризовної молоді та урочисте нагородження і відзначення команд та кращих учасників змагань.
 
Переможці та призери змагань отримали грамоти, медалі, кубки та призи (м’ячі) від Слов’янського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».
 
За результатами змагань буде сформовано збірну команду міста, яка представить Слов’янськ на обласних змаганнях навесні 2020 року.
 
 
09.12.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах