Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Серед працівників силових структур Слов’янська визначили кращих гравців у боулінг

4 грудня у Слов’янську в розважальному центрі «TALER» відбувся чемпіонат міста з боулінгу серед працівників силових структур, присвячений Дню Збройних сил України.

Учасниками змагань стали 5 команд: районне управління Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Донецькій області, Слов’янський МВ Маріупольського МВ Управління поліції охорони, Слов’янський об’єднаний міський військовий комісаріат, Слов’янський відділ поліції Головного Управління Національної поліції України в Донецькій області, Військова частина 30/35.

За результатами двох ігор по 10 фреймів трійку найвправніших склали:

І місце – Слов’янський відділ поліції Головного Управління Національної поліції України в Донецькій області (1119 кегль);

ІІ місце – Слов’янський об’єднаний міський військовий комісаріат (1013 кегль);

ІІІ місце – районне управління Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Донецькій області (991 кегля).

Також організаторами визначений кращий гравець дня – Данило Радченко, працівник Слов’янського відділу поліції Головного Управління Національної поліції України в Донецькій області, з результатом 276 кегль.

Команду-переможницю та гравця дня відзначили грамотами, медалями, кубками та солодкими призами від відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міської ради та комунального закладу «Слов’янський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

 

 

09.12.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах