Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У режимі відеоконференції обговорили нагальні питання розвитку фізичної культури та спорту Донеччини

5 грудня в Краматорську відбулася відеоконференція під головуванням начальника управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимира Мицика. На зв’язок зі студією відеоконференц-зв’язку ДСНС України у Донецькій області вийшли керівники органів управління фізичною культурою та спортом виконкомів міських рад, рад об’єднаних територіальних громад, райдержадміністрацій, військово-цивільних адміністрацій, а також обласних організацій фізкультурно-спортивної спрямованості.

На захід завітав і голова Донецької регіональної організації профспілки працівників державних установ України Сергій Шевцов, який нагородив Володимира Мицика почесним знаком Профспілки працівників державних установ України «За соціальний діалог».

Згідно з першим питанням порядку денного, спеціаліст відділу реалізації профільних програм управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації Андрій Іванов доповів про надання в 2019 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на будівництво мультифункціональних майданчиків для занять ігровими видами спорту.

З підсумками та актуальними питаннями щодо щорічного оцінювання фізичної підготовленості населення Донецької області в 2019 році ознайомила начальник відділу фізкультурно-спортивної роботи управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації Марина Будовій.

Директор обласної комплексної дитячо-юнацької спортивної школи Костянтин Кірпулянський проаналізував здачу статистичного звіту за 2019 рік (форма № 5-ФК).

Про роботу обласного центру фізкультурно-оздоровчої роботи доповіла в.о. директора центру Тетяна Малієва.

Досягнення та проблемні питання в розвитку гирьового спорту на Донеччині висвітлив представник Донецького обласного осередку Всеукраїнської громадської організації «Союз гирьового спорту України» Олег Крівцов.

Керівники органів управління фізичною культурою та спортом у містах, районах і громадах області відзвітували про роботу в листопаді 2019 року і поділились своїми планами на грудень.

Також під час відеоконференції обговорено низку інших нагальних питань.

 
 
05.12.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах