Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Нікольському районі урочисто підбито підсумки футбольного сезону-2019

30 листопада в спортивному комплексі села Кременівка Нікольського району відбулося урочисте підбиття підсумків футбольного сезону 2019 року. 
 
На спортивне свято прибули усі вісім дорослих команд-учасниць та чотири юнацькі команди. На захід завітали почесні гості: голова Нікольської районної ради Василь Мітько, селищні та сільські голови, меценати, які привітали всіх учасників зі святом. Далі почалася церемонія нагородження. 
 
За вагомий внесок у розвиток та популяризацію футболу в районі грамотами були нагороджені: голова Нікольської селищної ради Олег Мендрин, голова Зорянської сільської ради Іра Ченгалова, голова Тополинської сільської ради Костянтин Гала, голова Республіканської сільської ради Сергій Аксьонов. 
 
За результатами виступів у першості району з міні-футболу нагороджено: за перше місце - команду ДЮСШ «Нікольське», за друге місце - команду «Зоря», за третє місце команду - «Темрюк». Команди та гравці нагороджено кубками, медалями, грамотами та цінними подарунками. Від імені Нікольської та Зорянської громад командам ДЮСШ «Нікольське» та «Зоря» вручено по комплекту футбольної форми. 
 
За результатами виступів у відкритому чемпіонаті району нагороджено: за перше місце - команду ФК «Райцентр» (смт. Нікольське, тренер Сергій Майшмаз), за друге місце - команду ФК «Стимул» (с. Тополине. тренер Олексій Басюк), за третє місце - команду ФК «Скіф» (с. Темрюк, тренер Олександр Романов). Команди та гравців нагороджено кубками, медалями, грамотами та цінними подарунками. 
 
За рішенням виконкому федерації футболу визначено кращих гравців чемпіонату: Роман Рябченко (ФК «Стимул»), Володимир Безлепкін (ФК «Скіф»), Олексій Басюк (ФК «Стимул»), Максим Костюченко (ФК «Райцентр»), Леонід Іщенко (ФК «Скіф»), Сергій Алексій (ФК «Зоря»), Сергій Майшмаз (ФК «Райцентр»). Кращих гравців нагороджено цінними подарунками.  
 
Спортивне свято пройшло з яскравим музичним супроводом.
 
 
 
 
07.12.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах