Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Медальний виступ п’ятиборців Донеччини на чемпіонаті України в Харкові

З 28 листопада по 1 грудня у місті Харків відбувся чемпіонат України з сучасного п’ятиборства в приміщенні. У змаганнях взяли участь близько 100 спортсменів з Києва, Київської області, Харкова, Дніпра, Львова, Житомира, а також з Донецької та Луганської областей. 
 
Донецьку область представили спортсмени ШВСМ та ОСДЮСШОР з кінного спорту, сучасного п'ятиборства та триатлону. За підсумками змагань серед дорослих «золото» в особистому заліку виборола Ірина Хохлова (тренери Дмитро Сидоров, Костянтин Кірпулянський), а також «бронзу» в командному заліку разом з Валерією Бебешко та Анастасією Марченко (тренери Дмитро Брежнєв, Олександр Брежнєв, Ганна Маліновська).
 
Дмитро Кірпулянський став п’ятим в особистому заліку і срібним призером у командному. Кирим Шехмаметьєв став четвертим в особистому заліку і срібним призером у командному( разом з Дмитром Кірпулянським та Никитою Святним), а у змаганнях серед молоді виборов «срібло» в особистому заліку та «бронзу» в командному (тренери Дмитро Сидоров, Костянтин Кірпулянський).
 
Серед дівчат до 19 років на другу сходинку зійшла Валерія Бебешко (тренери Дмитро Брежнєв, Олександр Брежнєв, Ганна Маліновська).
 
 
06.12.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах