Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Юні борці Донеччини здобули повний комплект нагород на чемпіонаті України в Одесі

26-29 листопада в місті Одеса відбувся чемпіонат України з боротьби вільної серед юнаків та дівчат 2006-2007 років народження.

Представники Донецької області за підсумками змагань стали володарями повного комплекту нагород.

Перемогу у ваговій категорії 42 кг виборола Марія Єфремова з міста Бахмут, учениця Донецького вищого училища олімпійського резерву ім. С.Бубки (тренери – Андрій і Максим Єфремови). Вона почергово виявилась сильнішою за Анастасію Хартахай з Донеччини, Анастасію Заручевську із Запорізької області, Вікторію Кузьменко з Чернігівщини та, у фіналі, Діану Котвіцьку з Житомирщини.

Срібним призером у ваговій категорії 29 кг став Мірзахан Гашимов із міста Торецьк, вихованець тренера Тетяни Богданової. Наш борець переміг суперників із Одеської, Харківської, Чернівецької та Запорізької областей, але у фіналі, на жаль, програв Євгенію Шаркову з Одещини.

«Бронзу» у ваговій категорії 62 кг здобула Свiтлана Мiщенко з Бахмута, вихованка тренерів Андрія і Максима Єфремових. Спочатку вона довела свою перевагу над Анастасією Пісмарьовою з Луганщини, потім за вихід у фінал поступилась Анастасії Шеремет з Одещини, а в сутичці за «бронзу» виграла у ще однієї борчині Донеччини Анастасії Савченко.

Також на третю сходинку п’єдесталу пошани піднявся Мурат Магомедханов із смт Андріївка Волноваського району, вихованець тренера Павла Борисенка. У ваговій категорії 59 кг спортсмен спочатку переміг Олега Горбачова та Данила Дулгерова з Одещини, потім поступився майбутньому переможцю Григорію Шелковенку з Київської області, а у втішній сітці був сильнішим за Єгора Синявського з Чернігівщини та Олександра Саватєєва з Миколаївщини.

06.12.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах