Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Лучники Донеччини набули цінного досвіду на Кубку України у Львові

З 25 по 29 листопада у місті Львів відбувся Кубок України зі стрільби з лука в приміщенні серед дорослих. У змаганнях, які пройшли на навчально-спортивній базі літніх видів спорту Міноборони України, взяли участь понад 200 спортсменів з різних областей, а також представники інших країн (Казахстан був представлений збірною командою у двох категоріях).

Вперше після відродження цього виду спорту в Маріуполі і відкриття відділення стрільби з лука у 2019 році спортсмени-лучники Донеччини взяли участь у рейтингових змагання такого рівня, - завдяки підтримці управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації і управління молоді та спорту Маріупольської міської ради.  

Спортсмени змагалися у двох категоріях: олімпійський лук і блочний лук. Лучники Маріуполя гідно виступили в класифікаційних змаганнях, і олімпійських раундах - як індивідуальних, так і командних.

В категорії блочний лук Валерій Ананін - спортсмен, якому 70 років, - виконав норматив першого дорослого розряду зі стрільби з лука. І тим самим довів, що цим видом спорту можна займатися в будь-якому віці.

У рамках змагань відбувся учбово-практичний семінар тренерів України зі стрільби з лука: мотивація, стратегія змагальної діяльності, особливості корекції передстартових станів, підготовка спортсменів до Олімпійських ігор у Токіо-2020. Учасники семінару отримали сертифікати.

 

06.12.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах