Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Юні боксерки Донеччини здобули 4 «золота» на чемпіонаті України в Івано-Франківську

З 28 листопада по 2 грудня в місті Івано-Франківськ відбувся чемпіонат України з боксу серед жінок-молоді, юніорок та дівчат (перехідний), який зібрав понад 190 учасниць з усіх куточків нашої держави.

Восьми представницям Донецької області за підсумками змагань вдалося здобути 4 золоті, 1 срібну та 3 бронзові медалі.

У віковій групі молодь (2002-2003 роки народження) переможницею у ваговій категорії 48 кг стала Дар’я-Ольга Гутаріна з Маріуполя (КДЮСШ «Атлетик», тренер Антон Коссе), бронзовою призеркою у категорії 69 кг – Ольга Сосницька з Костянтинівського району (ДЮСШ «Колос», тренер Денис Харькін).

Серед юніорок (2004-2005 роки народження) три боксерки Донеччини зібрали повний комплект нагород. «Золото» у ваговій категорії 57 кг отримала Єва Єриш (Бахмут/Костянтинівка, Донецьке вище училище олімпійського резерву ім. С.Бубки, тренери Денис Харькін, Володимир Стратан), «срібло» у категорії 66 кг – Радмила Родіонова з Вугледару (ДЮСШ, тренер Юнус Аманмамедов), «бронзу» у категорії 52 кг – Анна Індик (Бахмут/Новогродівка, Донецьке вище училище олімпійського резерву ім. С.Бубки, тренери Володимир Стратан, Ігор Пашинський).

Серед дівчат (2006-2007 роки народження) від Донецької області виступили також три боксерки. Марія Панасенко з Бахмута (тренер Володимир Стратан) виборола звання чемпіонки України у ваговій категорії 42 кг. Першою у категорії 51 кг стала Олена Портянченко, а третє місце в категорії 38 кг посіла Євгенія Климова – обидві спортсменки з Маріуполя, є вихованками СК «Сартана» та Донецької обласної спеціалізованої ДЮСШ олімпійського резерву з боксу, тренуються під керівництвом Віталія Мишака.

 
 
 
05.12.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах