Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Про олімпійські та людські цінності дізнавались майбутні тренери Донеччини

Днями в місті Краматорськ студентам Донбаської державної машинобудівної академії, які навчаються за фахом «Фізична культура і спорт», був презентований Всеукраїнський спортивно-інтерактивний проєкт #OlympicLab. А розкрити напрямок «Олімпійські та людські цінності» допомогла бронзова призерка І Юнацьких Олімпійських ігор з легкої атлетики Ганна Олександрова.

Зустріч проходила у форматі вікторини. Молоді представили мотиваційні відеоролики, у яких демонструвалися основні цінності олімпійського руху, такі як дружба, завзятість, натхнення, досконалість тощо.

Серед студентів-спортсменів багато учасників обласних, всеукраїнських і міжнародних змагань, тому багато питань було, звісно ж, до Ганни Олександрової. Молодь цікавилася про її участь у Юнацьких Олімпійських іграх, про те, скільки часу займають тренування та що саме надихає дівчину на постійну працю. Гостя відкрито спілкувалася з аудиторією. Вона розповіла, що живим прикладом та мотивацією для неї стали досягнення видатної легкоатлетки Донецької області, чемпіонки світу та Європи, бронзової призерки Олімпійських ігор 2012 року в потрійному стрибку Ольги Саладухи. Ганна також зауважила, що тренер – це особлива людина для атлета, це друг, психолог, духовний наставник і рушійна сила. «Це важливо зрозуміти, бо ви всі після закінчення навчання будете тренерами, це велика відповідальність», – звернулася до студентів спортсменка.

Олександрова поділилася своїми мріями – створити сім’ю і виховати, як тренер, переможця Олімпійських ігор, зауваживши, що наступного року вона збирається вступати до ДДМА на спеціальність «Фізична культура і спорт».

На завершення відбулась фотосесія, а учасників зустрічі заохотили подарунками від НОК України, який є ініціатором та засновником проєкту #OlympicLab.

 
 
 
05.12.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах