Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Спорт для всіх. Низка заходів у Авдіївці, Бахмуті, Костянтинівці, Маріуполі

За минулий тиждень (з 18 по 24 листопада) мережею центрів фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Донецької області проведено низку заходів.

Турнір з настільного тенісу «Ти зможеш, якщо зміг я!» в Авдіївці

24 листопада у спортивному залі Авдіївської ЗОШ №5 відбулися змагання з настільного тенісу «Ти зможеш, якщо зміг я!» серед юнаків та дівчат віком до 18 років. Керівництво турніру обрало олімпійську систему проведення змагань у двох групах.

Переможцем групи «А» став учень АЗОШ №7 Дмитро Білоус, друге місце посів студент Микита Шарамбай, третє місце посів учень АЗОШ №7 Артем Нечаєв.

У групі «Б» перемогу святкував Дмитро Симонов (АЗОШ №1), друге місце посів Максим Шелюх (АЗОШ №1), третє місце - Дмитро Мутьєв (АЗОШ №7).

Переможці отримали кубки, цінні призи, а усіх учасників нагороджено грамотами. Загалом у змаганнях взяли участь 29 дітлахів Авдіївки.

Головна мета заходу – заохочення дітей до регулярних занять фізичною культурою та спортом, популяризації настільного тенісу в Авдіївці.

Організаторами спортивного заходу виступили відділ сім’ї, молоді та спорту військово-цивільної адміністрації міста Авдіївка Донецької області, а також комунальний заклад «Авдіївський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» військово-цивільної адміністрації міста Авдіївка Донецької області.

Бахмут прийняв всеукраїнські змагання з армрестлінгу

20 листопада в місті Бахмут відбулися всеукраїнські змагання з армрестлінгу, присвячені Дню Гідності та Свободи. Змагання зібрали співробітників поліції, які несуть службу в районі проведення Операції Об’єднаних сил.

За кубок чемпіонів суперничали 24 команди з 24 областей України. За підсумками змагань найсильнішою стала команда Закарпатської області, друге місце вибороли силачі з Луганського батальйону ПCПОП «Луганськ-1», третє місце посіли спортсмени з Дніпропетровської області «Дніпро-1».

Змагання з баскетболу серед шкільних команд Бахмута

21-23 листопада у Бахмуті фінішували традиційні міські змагання з баскетболу серед хлопців та дівчат загальноосвітніх шкіл. Змагання проводились на базі школи №24, у них взяли участь учні 7-9 класів.

Учасники турніру продемонстрували непоганий рівень загальної фізичної підготовки. Кожна команда виклалася на повну, але перемогли найсильніші.

Підсумки турніру серед дівчат: перше місце - ЗОШ №18, друге місце - ЗОШ №10, третє місце - ЗОШ №24.

Підсумки турніру серед хлопців: перше місце - ЗОШ №24, друге місце - ЗОШ №11, третє місце - ЗОШ №5.

Переможців і призерів нагороджено кубком і грамотами управління з питань фізичної культури та спорту Бахмутської міської ради.

Спартакіада у Костянтинівці з нагоди Дня Гідності та Свободи

21 листопада в місті Костянтинівка, на базі дитячо-юнацької спортивної школи, з нагоди Дня Гідності та Свободи в рамках щорічної студентської спартакіади відділом з фізичної культури і спорту та центром «Спорт для всіх» проведено змагання з легкої атлетики.

Учасниками події стали студенти закладів професійної та вищої освіти міста. Молодь змагалась у штовханні ядра, стрибках у довжину і висоту, забігах і естафеті. Загалом у заході взяли участь 75 осіб, з яких 10 - суддівська колегія на чолі з Олегом Голубовим, директором ДЮСШ і головним суддею змагань.

У цей день місця розподілилися так:

1 місце - Костянтинівський медичний коледж,

2 місце - Костянтинівський коледж Луганського національного аграрного університету,

3 місце - Костянтинівський індустріальний технікум,

4 місце - Костянтинівське вище професійне училище,

5 місце - Костянтинівський професійний будівельний ліцей.

Такі заходи зміцнюють командний дух, віру в себе учасників, є відмінним стимулом, а також сприяють залученню якомога більше молоді до занять спортом.

Показовий виступ борців у Маріуполі

22 листопада у маріупольській ЗОШ №15 проведено показові виступи борців греко-римського стилю.

Юні спортсмени продемонстрували свої вміння і розповіли про свої досягнення, що зацікавило приблизно сотню глядачів.

Мета заходу - популяризація здорового образу життя, відвернення дітей від віртуального світу, залучення дітей в спортивні секції міста.

Олімпійський урок у Маріуполі

28 листопада у ЗОШ №37 Маріуполя пройшов олімпійський урок за участю борців греко-римського стилю КДЮСШ «Атлетик» і обласної школи з видів боротьби.

Учасниками заходу стали спортсмени-чемпіони всеукраїнських і міжнародних турнірів Ярослав Дунаєв і Сухраб Хаітов, а також чемпіонка світу з ушу Вікторія Булигіна, яка провела олімпійську зарядку і розповіла про свій спортивний шлях.

Спортсмени-борці провели майстер-клас з самозахисту і відповіли на питання, що хвилюють школярів: як захиститися від насильства, що таке буллінг, як спорт допоміг їм в житті?

На заході були присутні 150 учнів других-сьомих класів.

01.12.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах