Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Черлідери Донецької області здобули низку нагород на Кубку України в Запоріжжі

23-25 листопада Палац спорту «Юність» міста Запоріжжя прийняв 15-й ювілейний Кубок України з черліденгу серед дорослих, де також змагались спортсмени інших вікових категорій.

Понад 1500 учасників із Києва та одинадцяти регіонів України визначали кращих у різних номінаціях у соло, серед команд, квартетів, дуетів.

Донецьку область на святі спорту представили спортсмени із міст: Покровськ (СК «Альтаір», тренер Наталія Коновалюк), Родинське (СК «Файт», тренер Світлана Ситник), Білицьке (СК «Dance4life», тренер Яна Шаталова) і Дружківка (СК «Багіра», тренер Оксана Чорна).

За підсумками виступів серед дорослих Олександра Данилів (СК «Альтаір», Покровськ) виборола «золото» у чер-данс фрістайл соло.

Срібними призерками в чер-данс фрістайл дуеті стали Олександра Данилів і Вікторія Губа (СК «Альтаір», Покровськ).

Бронзові нагороди в хіп-хоп квартеті до скарбнички Донеччини додали Поліна Куц, Світлана Ситник, Дарина Ганжа і Олександра Шевчук (СК «Файт», Родинське). У хіп-хоп дуеті третє місце посіли Дарина Ганжа і Дар’я Федорова.

Усього ж за підсумками змагань у різних вікових категоріях збірна команда Донецької області виборола близько сотні медалей.

 
 
 
02.12.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах