Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Інваспорт. У Бахмуті проведенням обласних легкоатлетичних змагань вшанували пам’ять Олександра Іванюхіна

З 26 по 27 листопада в манежі стадіону «Металург» міста Бахмут відбувся чемпіонат Донецької області з легкої атлетики пам’яті заслуженого майстра спорту України Олександра Іванюхіна серед спортсменів з інвалідністю.

Змагання, які присвятили Дню Гідності та Свободи, зібрали представників Бахмута, Вугледару, Мирнограду, Маріуполя та шкільних команд: Миколаївської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату № 7 Донецької обласної ради, Слов’янської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату № 23, Донецької обласної дитячо-юнацької спортивної школи для осіб з інвалідністю.

Відкрили чемпіонат особистий тренер і друг Олександра Іванюхіна, заслужений тренер України з легкої атлетики Вячеслав Понька, директор Донецької обласної дитячо-юнацької спортивної школи для осіб з інвалідністю Юрій Оніщенко та заслужений тренер України з легкої атлетики Ігор Скирда.

Змагання, які присвятили Дню Гідності та Свободи, проводилися з бігу на дистанціях 60 м, 200 м, 400 м, 800 м, у стрибках у довжину та штовханні ядра.

Переможців та призерів нагородили грамотами Донецького регіонального центру з фізичної культури і спорту осіб з інвалідністю «Інваспорт».

Результати змагань – за посиланням.

 

 
 
 
02.12.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах