Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Вадим Філашкін та Володимир Мицик у Бахмуті проінспектували хід реконструкції обласного лікарсько-фізкультурного диспансеру

27 листопада заступник голови Донецької облдержадміністрації Вадим Філашкін та начальник управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимир Мицик із робочим візитом відвідали місто Бахмут, де після переміщення з Донецька відновлює повноцінну діяльність обласний лікарсько-фізкультурний диспансер.

Вадим Філашкін та Володимир Мицик перевірили хід слідування наміченому графіку завдань. Відбувся конструктивний діалог щодо суворого дотримання підрядниками термінів виконання робіт, у якому взяли участь керівники та фахівці усіх закладів і організацій, дотичних до реконструкції спортивних об’єктів.

Нагадаємо, обласний лікарсько-фізкультурний диспансер розташовуватиметься на базі колишнього державного закладу «Вузлова лікарня станції Бахмутського державного підприємства «Донецька залізниця» за адресою: вул. О.Сибірцева, 3. Роботи з реконструкції, розпочаті в жовтні 2017 року, виконуються за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку за співфінансування з обласного бюджету на рівні 30%.

Майбутній комплекс, який окрім головного корпусу, включатиме гуртожиток, водолікарню і тенісний корт, матиме за мету створення якісного ведення медично-біологічного контролю провідних спортсменів, здійснення медичного контролю дитячо-юнацького спорту, підвищення рівня здоров’я населення області, та стане єдиним подібним в Україні.

 

Станом на сьогоднішній день у лікувальному корпусі та будівлі для гуртожитку завершено: усі види демонтажних робіт, влаштування покрівлі, утеплення фасадів, заміна віконних та дверних блоків, влаштування зовнішніх та внутрішніх мереж водопостачання, каналізації та теплопостачання. На завершальному етапі – влаштування систем вентиляції та  кондиціювання, електромонтажні роботи, також тривають опоряджувальні роботи, монтаж ліфта та електричних підйомників, благоустрій прилеглої території. Щодо будівлі для майбутньої водолікарні, на 100% виконано земляні роботи, бетонні роботи фундаментів та плити перекриття нульової відмітки, триває кладка стін. Ведуться роботи з облаштування тенісного корту.

 
 

Також у рамках робочого візиту до міста Бахмут Вадим Філашкін та Володимир Мицик відвідали стадіон «Авангард», де за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку та обласного бюджету триває реконструкція футбольного поля 105х68 м. У листопаді 2019 року новим підрядником визначено ТОВ «Донецький інститут води», яке найближчим часом проведе залишковий об’єм робіт: нанесення розмітки, улаштування футбольних воріт та кутових прапорців, засипання покриття з синтетичної трави гумовим гранулятом та кварцовим піском.

 

Більше світлин – на сторінці управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації в Facebook: www.facebook.com/sportdonoda.

27.11.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах