Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


«Олімпійський чат» у Краматорську з борцем Максимом Євтушенком

22 листопада учні Краматорської ЗОШ № 24 стали учасниками Всеукраїнського спортивно-інтерактивного проєкту для дітей і молоді #OlympicLab. Цього разу Відділення НОК України в Донецькій області реалізувало напрямок «Олімпійський чат та лідерство» за сприяння Краматорської міської федерації греко-римської боротьби.

Майже 90 школярів 5-10 класів гаряче та гостинно зустріли бронзового призера чемпіонату світу серед молоді до 23 років з греко-римської боротьби Максима Євтушенка та його наставника й батька заслуженого тренера України Олега Євтушенка, які нещодавно повернулись додому після успішного виступу в столиці Угорщини Будапешті.

Модератором заходу виступив відповідальний секретар регіонального відділення НОК Дмитро Подопригора.

Під час бесіди Максим Євтушенко розповів про свій спортивний шлях, про високі досягнення на всеукраїнській та міжнародній спортивних аренах, із задоволенням відповів на безліч цікавих запитань.

Своїми спогадами про відношення Максима до навчання та занять спортом охоче ділились вчителі, адже для спортсмена ця школа є рідною і середню освіту він здобув саме в ній.

 
 

На завершення відбулась фотосесія, а найактивніших учасників заохотили подарунками від НОК України, який є ініціатором та засновником проєкту #OlympicLab.

 

Нагадаємо, проєкт має на меті виховання молодого покоління за допомогою олімпійських ідеалів та принципів, сприяння залученню дітей до активних занять спортом та здорового способу життя.

25.11.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах