Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У чемпіонаті Слов’янська з боулінгу гравцем дня став Ілля Максименцев

20 листопада у розважальному центрі «TALER» міста Слов’янськ відбулись чергові ігри чемпіонату міста з боулінгу серед учнівської та студентської молоді.
 
На цей раз учасниками стали п’ять команд педагогічного факультету Донбаського державного педагогічного університету. За результатами двох ігор по 10 фреймів визначено команду-переможницю, якою стала команда першого курсу (672 очки). 
 
Навесні 2020 року після проведення відбіркових турів студенти першого курсу будуть представляти педагогічний факультет у фінальній частині чемпіонату міста з боулінгу серед учнівської та студентської молоді.
 
Також визначений кращий гравець дня – Ілля Максименцев, студент першого курсу педагогічного факультету (186 очок).
 
Команду-переможницю та кращого гравця дня відзначено грамотами відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міської ради та сувенірними блокнотами від Слов’янського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».   
 
Чемпіонат Слов’янська з боулінгу серед учнівської та студентської молоді реалізується за ініціативи розважального центру «TALER», за підтримки відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міської ради, а також Слов’янського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». 
 
23.11.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах