Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Бахмуті відбулась матчева зустріч за участю юних легкоатлетів Донеччини та Луганщини

16 листопада в манежі стадіону «Металург» міста Бахмут провели матчеву зустріч команд ДЮСШ Донецької області з легкої атлетики серед юніорів, юнаків та дівчат 2000-2001, 2002-2003 років народження.

У заході взяли участь понад 100 спортсменів із Донеччини та Луганщини: КДЮСШ №1 Бахмутської міської ради, ДЮСШ міста Костянтинівка, КЗ МДЮСШ міста Лисичанськ, ДЮСШ міста Мирноград, КДЮСШ №2 міста Сєвєродонецьк, Донецької обласної ДЮСШ для осіб з інвалідністю, ДЮСШ міста Торецьк, представники Соледару, Кремінної.

Змагання проходили серед юнаків та дівчат у бігу на дистанціях 60 м, 60 м з/б, 300 м, 600 м, 1000 м, естафеті 4х200 м, стрибках у висоту, довжину, потрійному стрибку та в штовханні ядра.

У командному заліку трійку кращих склали: 1 місце – КДЮСШ №1 Бахмутської міської ради, 2 місце – ДЮСШ міста Торецьк, 3 місце – Донецька обласна ДЮСШ для осіб з інвалідністю.

Мета змагань – комплектування збірної команди області, обмін досвідом та вдосконалення методичних форм роботи тренерів-викладачів з легкої атлетики.

 

 
 
19.11.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах