Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Обласні зональні змагання «Веселі старти» у Добропіллі

15 листопада на базі НВК «Спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №4 з поглибленим вивченням окремих предметів - ДНЗ» міста Добропілля відбулись обласні зональні змагання серед школярів «Веселі старти».

Звання кращих виборювали команди-переможниці другого етапу з міст Добропілля, Мирноград, Покровськ, Добропільського, Олександрівського, Покровського районів, Андріївської та Олександрівської ОТГ.

Свою вправність та швидкість школярі продемонстрували в 4 естафетах, які включали різноманітні вправи. На спортивному майданчику панувала приємна, дружня атмосфера, і дві години захоплюючих змагань принесли учасникам гарний настрій, заряд енергії та позитиву.

У підсумку, кращими серед команд міст виявились представники Покровська (Родинська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №8), другими – Мирнограду, третіми – Добропілля.

Перше місце серед команд районів посіли школярі Покровського району, друге – Олександрівського району, третє – Добропільського району.

Серед об’єднаних територіальних громад першою стала команда Олександрівської ОТГ, другою – Андріївської ОТГ.

Дітей нагородили медалями та грамотами від Донецького обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». Переможці зонального етапу готуватимуться до фіналу обласних змагань «Веселі старти», що відбудуться 20 грудня в Палаці спорту міста Добропілля.

Нагадаємо, метою проведення заходу є залучення дітей до занять фізичною культурою і спортом, популяризація здорового способу життя, формування морально-вольових рис характеру у дітей та розвиток фізичних якостей.

 
 
 
 
16.11.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах