Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Лиманська «Багіра»-ДЮСШ торує шлях у еліті національного чемпіонату з футзалу серед жіночих команд

Історична подія для лиманської громади відбувається третій рік поспіль: молода команда дівчат – «Багіра»-ДЮСШ (м. Лиман) – завоювала право виступати у вищому дивізіоні чемпіонату України з футзалу серед жіночих команд. 
 
Розпочався новий спортивний сезон 2019-2020, в якому бере участь шість кращих колективів України. Це «IMS»-НУХТ (м. Київ) – чинні чемпіонки змагань, «Ладомір» (м. Володимир-Волинський) – володар Кубку України, «Тесла» (м. Харків) та «Будстар» - НПУ (м. Київ) – відповідно друга та третя команди минулого чемпіонату України, а також клуб з Полтавщини – славнозвісна «Ніка», який ще донедавна був флагманом українського жіночого футзалу. І тепер серед когорти «знаменитостей» виступає молода команда з Лиманщини – «Багіра»-ДЮСШ.
 
Нелегко доводиться дівчатам конкурувати з майстринями шкіряної кулі, але головний тренер команди Олександр Резніков впевнений, що у команди є майбутнє: «Без поразок не буває перемог!». У новому сезоні вже зіграно три тури, після яких «Багіра»-ДЮСШ поки що йде на шостому місці. Але попереду довгий сезон, і тренерський штаб поставив за мету увійти до п’ятірки кращих команд країни.
 
Наразі у чемпіонаті країни перерва, пов’язана з підготовкою національної жіночої збірної України до відбору на чемпіонат Європи та світу. Національна команда провела дві товариські зустрічі зі збірною Словаччини на її майданчиках – 5:0 та 8:1 перемогли українські футзалістки. Додамо, що за підсумками останнього чемпіонату Європи збірна команда України посіла четверте місце.
 
До речі, вже дехто зі складу національної команди України побував на лиманській землі, зігравши у рамках чемпіонату країни на паркеті спорткомплексу «Локомотив».
 
Будуть й надалі матчі за участю «Багіри»-ДЮСШ з представницями збірної України у складах своїх клубів. Тож лиманські уболівальники зможуть наживо побачити, поспілкуватись та насолодитись їхньою грою та майстерністю.
 
16 листопада «Багіра»-ДЮСШ (м. Лиман) прийматиме вдома команду з Полтави. Гра між цими командами відбудеться у спорткомплексі «Локомотив».
 
14.11.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах