Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Міжнародний семінар з айкідо пам’яті Валерія Полянського в Краматорську

8-10 листопада в спортивному залі Краматорського вищого професійного торгово-кулінарного училища № 2 відбувся міжнародний семінар з айкідо пам’яті Валерія Полянського під керівництвом майстра Стефана Бенедетті.

На відкритті заходу зі зворушливою промовою виступила мама Валерія – Галина Полянська. Вона розповіла, як її син добровольцем пішов воювати за Україну, і як на фронті той проводив заняття з бійцями. Валерій Полянський був майстром айкідо та іайдо, займався в Краматорському клубі Айкідо. У батальйону «Донбас» перебував з початку літа 2014 року, пройшов жорстоке випробування Іловайським «котлом». Трагічно загинув 26 травня 2015 року під час ротації в районі міста Горлівка.

Семінар пройшов під керівництвом майстра Стефана Бенедетті – володаря 7 дану Aikikai, Шихан (Барселона), засновника і голови Європейської федерації Айкідо «Мутокукай», який до цього неодноразово приїжджав до Краматорська.

Організаторами міжнародного семінару з айкідо пам’яті Валерія Полянського виступили Краматорська громадська організація «Спортивний клуб Айкідо», Асоціація Айкідо і Будо України за підтримки управління з гуманітарних питань Краматорської міської ради.

 
12.11.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах