Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Владислав Євтушенко – бронзовий призер Кубку України з греко-римської боротьби серед юніорів

7-9 листопада місто Харків прийняло Кубок України з греко-римської боротьби серед юніорів, де зібрались кращі спортсмени 2000-2002 років народження.

Збірну Донецької області на змаганнях представили 11 борців з міст Костянтинівка, Краматорськ, Маріуполь та Волноваського району. А кращий результат у команді продемонстрував спортсмен-інструктор обласної штатної спортивної команди резервного спорту Владислав Євтушенко з Краматорська, вихованець тренерів Олега Євтушенка та Сергія Васильченка, який здобув бронзову медаль у ваговій категорії 67 кг.

У кваліфікації Владислав переміг Руслана Нехайчика з Миколаївщини, у 1/8 фіналу – киянина Івана Максютенка, у чвертьфіналі – Олександра Суперсона з Тернопільщини. У півфіналі нашого борця зупинив майбутній переможець змагань, чемпіон світу серед кадетів Дмитро Мирошник із Запоріжжя, а у вирішальній сутичці за «бронзу» Євтушенко виявився кращим за Євгенія Карнауха з Харківщини.

Додамо, що 5 місця у своїх вагових категоріях посіли: 77 кг – Владислав Отечко (Краматорськ, тренери Сергій Васильченко, Ігор Оськін), 97 кг – Іван Носуленко (Маріуполь, тренер Ігор Дудко) та Данило Залевський (Костянтинівка, тренер Денис Вепренцов).

12.11.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах