Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Обласні зональні змагання «Веселі старти» у Селидовому

8 листопада у місті Селидове відбулись обласні зональні змагання «Веселі старти» серед команд-переможниць другого етапу з міст Авдіївка, Вугледар, Новогродівка, Селидове, а також Великоновоселківського, Мар’їнського, Ясинуватського районів.
 
Мета проведення цього заходу - залучення дітей до занять фізичною культурою  і спортом; пропаганда здорового способу життя; формування морально-вольових рис характеру у дітей, розвиток фізичних якостей.
 
Заняття спортом – це не лише розвиток сили, витривалості, швидкості та гнучкості, але й виховання патріотизму, мужності, цілеспрямованості, впевненості у своїх силах, формування характеру, тому ці змагання є демонстрацією високої майстерності, краси суперництва та сили духу.
 
На спортивному майданчику увесь час панувала приємна, дружня атмосфера. Команди позмагались у чотирьох естафетах з різноманітними спортивними вправами. 
 
За результатами змагань перше місце серед команд міст вибороли діти Вугледару, друге – Селидового, третє Авдіївки, четверте - Новогродівки.  
 
Перше місце серед команд районів здобула команда Ясинуватського району, друге – Великоновоселківського району, третє – Мар’їнського району. 
 
Такі змагання дуже важливі, вони навчають дітей працювати в команді, а також зміцнюють здоров’я. А найголовніше - діти проводять час не лише весело, але й з користю. 
 
Всі учасники «Веселих стартів» отримали гарний настрій, заряд енергії та позитиву, а також нагороджені цінними призами та грамотами від Донецького обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».
 
 
08.11.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах