Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Слов’янську пройшов міський фінал змагань «Веселі старти»

7 листопада у місті Слов’янськ, у спортивному залі КПНЗ «Міська КДЮСШ», відбувся фінал міських змагань «Веселі старти» серед учнів 2009 р.н.
 
Після проведення трьох зональних етапів, у яких взяли участь команди 16 шкіл, до міського фіналу вийшли 6 шкіл, які й змагалися за право представляти свою школу на обласному етапі.
 
У фіналі міських змагань «Веселі старти» взяли участь команди загальноосвітніх шкіл №№ 4, 9, 10, 12, 18, 20.
 
У цікавій та динамічній боротьбі за результатами чотирьох естафет – це «Швидкість з м’ячем», «Флорбол», «Ловкий м’яч», «Стрітбол» – чемпіоном міських змагань «Веселі старти» стала команда ЗОШ №18 (викладач фізичного виховання Віталій Севідов), срібні нагороди отримали учні школи №9 (викладач фізичного виховання Ольга Даукшене), бронзові медалі завоювали учні ЗОШ №20 (викладач фізичного виховання Анжела Шевченко).
 
Учні ЗОШ №18 як переможці міських змагань вибороли право представляти свою школу та місто Слов’янськ на обласних змаганнях «Веселі старти».
 
Усі команди відзначено грамотами від відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міської ради, а призери змагань отримали кубки та цінні подарунки від Слов’янського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».   
 
08.11.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах