Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У чемпіонаті Слов’янська з боулінгу гравцем дня став Роман Мартинов

6 листопада у місті Слов’янськ, у розважальному центрі «TALER», відбулись чергові ігри чемпіонату міста з боулінгу серед учнівської та студентської молоді. 
 
Цього разу учасниками стали 5 команд факультету гуманітарної та економічної освіти Донбаського державного педагогічного університету. За результатами двох ігор по 10 фреймів була визначена команда-переможець – це команда 1 курсу, яка набрала 879 очок та буде представляти факультет гуманітарної та економічної освіти у фіналі чемпіонату, який відбудеться навесні 2020 року.
 
Також був визначений кращий гравець дня – Роман Мартинов, викладач фізико-математичного факультету (285 очок).
 
Команду-переможницю та кращого гравця дня відзначено грамотами відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міської ради та сувенірними блокнотами від Слов’янського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».
 
Чемпіонат Слов’янська з боулінгу серед учнівської та студентської молоді реалізується за ініціативи розважального центру «TALER», за підтримки відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міської ради, а також Слов’янського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». 
 
08.11.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах