Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Інваспорт. У Слов’янську визначили переможців чемпіонату Донецької області з плавання

1-2 листопада в плавальному басейні міста Слов’янськ відбувся чемпіонат Донецької області з плавання серед спортсменів з вадами зору, розумового і фізичного розвитку та ураженням опорно-рухового апарату.

У змаганнях взяли участь понад 40 спортсменів із Маріуполя, Соледару та Слов’янська.

На урочисте відкриття чемпіонату завітали заслужені тренери України, заслужені працівники фізичної культури і спорту України Андрій та Світлана Казначеєви, спеціаліст відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міської ради Артем Юлдашев та начальник учбово-спортивного відділу ДРЦ «Інваспорт» Ілля Рева. Почесні гості побажали плавцям наполегливо тренуватися та покращувати свої результати.

Учасники змагань визначали кращих у наступних дисциплінах: 50 м вільним стилем, 50 м брасом, 50 м на спині, 50 м батерфляй, 100 м вільним стилем, 100 м брасом, 100 м на спині, 100 м, 150 м та 200 м комплексним плаванням.

Переможцям та призерам чемпіонату вручили медалі та грамоти ДРЦ «Інваспорт». Також під час церемонії нагородження спортсменів Вероніка Коржова із Соледару отримала посвідчення «Майстер спорту України».

Повні результати змагань – за посиланням.

 
 
 
07.11.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах