Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Про ментальне тренування дізнавались юні дзюдоїсти Слов’янська

6 листопада Відділення Національного олімпійського комітету України в Донецькій області, за сприяння Донецької обласної федерації дзюдо, реалізувало напрямок Всеукраїнського спортивно-інтерактивного проєкту для дітей та молоді #OlympicLab «Ментальне тренування».

Учасниками заходу стали близько 30 юних дзюдоїстів, які тільки розпочинають свій спортивний шлях. Школярі дізналися про методи психологічної підготовки та їхній вплив на досягнення в спорті, а також про методи ментального тренування. Практичні поради з власного змагального досвіду початківцям давала стипендіатка НОК України, переможниця Кубку Європи з дзюдо Катерина Сировацька.

Гостями заходу також стали відповідальний секретар Відділення НОК України в Донецькій області Дмитро Подопригора та президент обласної федерації дзюдо Дмитро Ігнатенко.

На завершення відбулась фотосесія, і всіх учасників заохотили подарунками від НОК України, який є ініціатором та засновником проекту #OlympicLab.

Нагадаємо, проєкт має на меті виховання молодого покоління за допомогою олімпійських ідеалів та принципів, сприяння залученню дітей до активних занять спортом та здорового способу життя.

 
 
07.11.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах