Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Підбито підсумки XIV спортивних ігор ветеранів спорту Донецької області

7 листопада в місті Краматорськ відбулось розширене засідання колегії управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації.

Захід пройшов під головуванням начальника управління Володимира Мицика. Також учасниками засідання були керівники органів управління фізичною культурою та спортом міськвиконкомів, райдержадміністрацій, військово-цивільних адміністрацій, об’єднаних територіальних громад, керівники обласних фізкультурно-спортивних організацій, дитячо-юнацьких спортивних шкіл, центрів фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», районних організацій фізкультурно-спортивного товариства «Колос», представники громадських організацій (федерацій) з видів спорту.

Про підсумки проведення XIV спортивних ігор ветеранів спорту Донецької області доповів головний спеціаліст відділу фізкультурно-спортивної роботи управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимир Киричик.

Так, до цьогорічних змагань долучились команди 7 міст та 3 районів Донеччини, активну участь взяли збірні Маріуполя та Бахмута. Однак, спортивні організації III групи міст та II групи районів залишились осторонь спортивних ігор (відсутні представники у жодному виді спорту!), що свідчить про недостатню роботу на місцях з розвитку ветеранського напряму.

Кубки і грамоти управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації за підсумками проведення XIV спортивних ігор ветеранів спорту Донецької області отримали керівники органів управління фізичною культурою і спортом міськвиконкомів та райдержадміністрацій.

Серед I групи міст з першої по третю сходинку відповідно посіли Маріуполь, Бахмут і Слов’янськ, серед II групи міст – Покровськ, Добропілля та Дружківка.

У групі районів на першому місці опинився Бахмутський район, на другому – Покровський район, на третьому – Волноваський район.

 
 
 
 
10.11.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах