Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Обласні зональні змагання «Веселі старти» у Маріуполі

1 листопада у місті Маріуполь відбулися обласні зональні змагання «Веселі старти», в яких взяли участь команди з Маріуполя, а також Волноваського, Нікольського, Мангушського районів.
 
Змагання «Веселі старти» набули великої популярності у школах. Вони супроводжуються емоційним хвилюванням, приносять радість і естетичне задоволення. Під час змагань учасники удосконалюють спритність, швидкість, силу, витривалість та інші якості. Спортивні змагання мають велике виховне значення та сприяють залученню дітей до систематичних занять фізичними вправами.
 
Свою вправність та швидкість школярі продемонстрували у різноманітних естафетах. Дітлахи відчайдушно змагалися за перемогу в кожному із запропонованих конкурсів. Під час змагань діти показали, як уміють гідно долати труднощі, підтримувати свої команди, проявили згуртованість, організованість, самостійність, дружбу та взаємовиручку. 
 
За результатами змагань перше місце серед команд міст посіла ЗОШ №19 м. Маріуполь, друге місце посіла ЗОШ №64 м. Маріуполь.
 
Серед команд районів перше місце посів Волноваський район, друге місце - Мангушський  район,  третє місце - Нікольський  район. 
 
Переможців нагороджено медалями, грамотами та призами.
 
04.11.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах