Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Спортсмени Донецької області з синхронного плавання – серед кращих в Україні

24-27 жовтня в місті Миколаїв відбувся чемпіонат України з синхронного плавання «Українська Зіронька» серед спортсменів 12 років та молодше.

Змагання зібрали 13 команд із 5-ти областей: Донецької, Київської, Миколаївської, Одеської та Харківської. Донеччину представили 2 команди, до яких увійшли 22 вихованці Обласної дитячо-юнацької спортивної школи з плавання та синхронного плавання фізкультурно-спортивного товариства «Україна» із міст Краматорськ, Миколаївка, Святогірськ, Слов’янськ.

У загальному заліку серед комбінованих груп перша збірна Донецької області посіла 5 місце, а друга збірна Донецької області – 9 місце. У загальному заліку серед дуетів, де всього змагалась 21 пара, наші Ірина Худько та Єлизавета Дубенко опинились на 13-й сходинці, Майя Нікітіна та Єлизавета Цюх – на 19-й.

Зазначимо, що з метою заохочення юних спортсменів організатори провели нагородження в окремих вікових категоріях. Дуети Ірина Худько та Єлизавета Дубенко, Майя Нікітіна та Єлизавета Цюх посіли треті місця в категоріях 2009 та 2011 рік народження відповідно. Серед солісток 2011 року народження другою стала Ганна Коваленко. А серед комбінованих груп 2010-2011 років народження друга збірна команда Донецької області виявилась кращою.

Підготовку спортсменів на базі спортивно-оздоровчого комплексу «Енергетик» здійснювали заслужений тренер України Ірина Гребеннікова, тренер Марія Панова і хореограф Неля Огнева.

Участь у змаганнях стала можливою завдяки підтримці управління фізичної культури та спорту Донецької обласної державної адміністрації.

 
 
31.10.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах