Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Уляна Міщенко здобула «срібло» на чемпіонаті світу з кікбоксингу WAKO в Сараєво

З 19 по 27 жовтня в місті Сараєво (Боснія і Герцеговина) відбувся чемпіонат світу з кікбоксингу WAKO, який зібрав 754 спортсмени з 58 країн. Учасники розіграли нагороди в трьох із семи розділів кікбоксингу за версією World Association of Kickboxing Organizations – єдиної версії кікбоксингу, яка претендує на входження до програми Олімпійських ігор.

Донецьку область у складі збірної України представили 3 спортсмени.

Вихованка обласної дитячо-юнацької спортивної школи з кікбоксінгу Уляна Міщенко з міста Маріуполь (тренер Руслан Осіпов) виборола срібну медаль у ваговій категорії 65 кг в розділі лоу-кік. Святкувавши перемоги над представницями з Австралії та Туреччини, у фіналі українка поступилась досвідченій суперниці з Хорватії. Відзначимо, що чемпіонат світу в Сараєво став для Уляни дебютним, а до цього в її активі були нагороди з етапів Кубків світу 2018-го, а також 2019-го років (Інсбрук та Будапешт).

За крок від медалі зупинилась Наталія Мартюхіна з міста Торецьк (тренер Віталій Лі), яка посіла 5 місце у ваговій категорії 60 кг в розділі К-1.

Ще один кікбоксер з Донеччини Владислав Гіда з міста Курахове (тренер Артем Дріга) став дев’ятим у ваговій категорії 60 кг у розділі лоу-кік.

Попереду – друга частина цьогорічного розіграшу чемпіонату світу з кікбоксингу WAKO, яку з 23 листопада по 1 грудня прийматиме турецька Анталія. На цих змаганнях українці виступатимуть в кік-лайті, фул-контакті, поїнт-файтингу і музичних формах.

 
 
 
28.10.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах