Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Відкритий чемпіонат Донецької області з ушу зібрав у Маріуполі близько 120 учасників

19-20 жовтня в місті Маріуполь відбувся відкритий чемпіонат Донецької області з ушу (таолу) серед дорослих, юніорів та юнаків (таолу, традиційні комплекси).

Змагання зібрали близько 120 учасників із Маріуполя та Бердянська (Запорізька область). На урочистому відкритті з привітальним словом до спортсменів звернулись заслужений тренер України з ушу Віталій Болдирєв і провідний спеціаліст обласного центру фізкультурно-оздоровчої роботи, координатор з ушу в регіоні Анжеліка Женжирова.

Посвідчення кандидатів у майстри спорту України отримали вихованці обласної комплексної дитячо-юнацької спортивної школи Богдана Абальмаз, Тетяна Бурлуцька, Костянтин Шульга, Влада Нестеренко, Ксенія Севастьянова, а також вихованець КДЮСШ «Прометей» В’ячеслав Данилов.

За результатами змагань переможців і призерів нагородили дипломами і медалями Донецького обласного відділення Української федерації ушу.

Підготували спортсменів тренери обласної комплексної дитячо-юнацької спортивної школи Віталій і Тетяна Болдирєви, Ганна Терещенко, Віолетта Чалова, Олена Кулікова, а також тренери КДЮСШ «Прометей» Олексій і Любов Потапови.

 
 
26.10.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах