Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Слов’янськ прийняв обласні змагання з рукопашного бою, присвячені Дню захисника України

19 жовтня в спортивному залі КПНЗ «Міська КДЮСШ» міста Слов’янськ відбувся Кубок Донецької області з рукопашного бою серед дорослих та відкритий турнір Донецької області з рукопашного бою серед дітей, юнаків та дівчат, юніорів та юніорок, присвячений Дню захисника України.

У розділі «боротьба» брали участь діти 6-7 років, які, попри юний вік та суворі обмеження за правилами, продемонстрували непохитну завзятість та жагу до перемоги. Юнаки та дівчата віком 8-9 років змагалися на килимі в розділах «боротьба», «легкий контакт» і «дозований контакт». Представники вікових категорій 10-11, 12-13, 14-15, 16-17 років визначали кращих у розділах «легкий контакт» і «дозований контакт».

Загальна кількість учасників змагань склала понад 150 чоловік – 7 команд із Донецької області (Бахмут, Іллінівська ОТГ, Лиман, Маріуполь, Покровськ, смт. Райгородок Слов’янського району та Слов’янськ), команди міста Балаклея (Харківська область) та міста Суми.

Під час урочистого відкриття з вітальними словами до спортсменів звернулися: заступник військового комісара Слов’янського об’єднаного комісаріату майор Якуб Кадиров, начальник фізичної підготовки та спорту родів військ і служби капітан Роман Єрофеєв, старший інспектор відділу комплектування служби забезпечення старший сержант Євген Кузнєцов, начальник відділу сім’ї, молоді, фізичної культури і спорту Слов’янської міської ради Олександр Міщенко.

За підсумками загальнокомандного заліку перше місце та пам’ятний кубок вибороли представники Маріуполя (тренер Олексій Юдін). Друге місце посіла команда міста Слов’янськ (тренери Ігор Чечинов, Андрій Чічін, Данило Мальований), третє – команда Іллінівської ОТГ (тренер Олександр Кольцов). Переможців особистої першості нагородили грамотами та медалями.

Організатори змагань відзначають збільшення інтересу до рукопашного бою – сталий зріст кількості учасників, розширення географії, а також дружньої та партнерської взаємодії між прихильниками цього виду спорту з різних регіонів країни.

 

25.10.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах