Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Краматорську пройшли змагання з ЗФП в рамках Спартакіади серед студентів Донецької області

16 жовтня у місті Краматорськ, на спортивній базі Донбаської державної машинобудівної академії, відбулись змагання з загальної фізичної підготовки в рамках Спартакіади серед студентів університетів, академій та інститутів (закладів вищої освіти ІІІ-IV рівнів акредитації) Донецької області. 
 
У змаганнях взяли участь 5 команд: студентів Донбаської державної машинобудівної академії (ДДМА, м. Краматорськ), Донецького національного медичного університету (ДНМУ, м. Лиман), Донбаського державного педагогічного університету (ДДПУ, м. Слов’янськ), Донбаської національної академії будівництва і архітектури (ДонНАБА, м. Краматорськ),  Донецького національного технічного університету (ДонНТУ, м. Покровськ).
 
Змагання відбулися з чотирьох видів: підтягування на перекладині, стрибок в довжину з місця, згинання і розгинання рук в упорі лежачі на підлозі, піднімання тулуба з положення лежачи до положення сидячи.
 
За підсумками змагань кращими стали представники Донецького національного технічного університету. Друге місце посіли студенти Донбаського державного педагогічного університету а третє – господарі майданчику – команда Донбаської державної машинобудівної академії.
 
Кращі команди нагороджено дипломами Донецького обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України і пам’ятними призами, наданими управлінням сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації.
 
22.10.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах