Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


День захисника України в Покровську – змагання стронгменів на чолі з Василем Вірастюком

13 жовтня у рамках святкування Дня захисника України і Дня українського козацтва в місті Покровськ відбулись видовищні змагання найсильніших чоловіків країни – стронгменів.
 
Організатором заходу виступила Федерація стронгмену України на чолі з чемпіоном і рекордсменом світу Сергієм Конюшком, за підтримки міської ради і підприємців Покровська. 
 
Турнір професійних атлетів судив заслужений майстер спорту Украины, володар титулів «Найсильніша людина України» і «Найсильніша людина планети», неодноразовий чемпіон світу з силового багатоборства, почесний президент Федерації стронгмену України Василь Вірастюк.
 
Декілька сотень уболівальників і шанувальників силового виду спорту заповнили глядацькі трибуни на площі Шибанкова, яка на один день перетворилася на спортивну арену під відкритим небом.
 
У п’яти дисциплінах змагались вісім атлетів з різних куточків країни: Богдан Ксенчук (м. Кривий Ріг), Руслан Петруня (м. Суми), Андрій Дмитрієв (м. Суми), Денис Дубровський (м. Київ), В’ячеслав Антохі (м. Вінниця), Віталий Герасимов (м. Дніпро), Роман Сирманов (м. Кривий Ріг), Едуард Оганесян (смт. Золочів, Харківська область).
 
Василь Вірастюк запропонував усім долучитися до всеукраїнського челенджу на підтримку бійців і ветеранів АТО і ООС – і під оплески глядачів сам виконав 22 віджимання.
 
За  підсумками чотирьох дисциплін переміг Андрій Дмитрієв з Сум. Друге місце посів киянин Денис Дубровський, який відстав від лідера лише на одне очко. Третє місце посів Віталий Герасимов з Дніпра.
 
21.10.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах