Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Спортивне свято в Костянтинівці з нагоди Дня захисника України

12 жовтня в місті Костянтинівка з нагоди Дня захисника України відбулося спортивне свято, в якому взяли участь спіробітники силових структур, а також усі бажаючі. 
 
Свято розпочалось з вітальних слів заступника міського голови Віктора Василенка. Також у привітанні взяли участь міський Палац культури та дозвілля, донецький Палац молоді «Юність». 
 
До програми святкування увійшли: демонстрація поліцейської, прикордонної, пожежної автомобільної техніки, майстер-класи з експертної діяльності, розбирання та збирання зброї, демонстрація елементів поліцейського, захисного одягу. 
 
Тренери та вихованці дитячо-юнацької спортивної школи провели розминку, після чого для всіх бажаючих оголосили старт легкоатлетичного кросу, який почався від проспекту Ломоносова, продовжився по вулиці Європейській, Ціолковського та фінішував на площі Перемоги. 
 
Переможцем став представник поліції Віталій Дьомін, другим фінішував представник рятувальної служби Роман Дичко, третім – представник медичного коледжу Микита Грецький. Переможців нагороджено медалями та грамотами від відділу з фізичної культури і спорту та центру «Спорт для всіх».
 
У спортивному святі взяли участь: міський відділ поліції, представники ЗСУ, представники рятівної служби, громадська організація «Гайдамаки»,   спортсмени ДЮСШ, школярі та студенти міста. 
 
Усі присутні отримали заряд бадьорості та задоволення від активно проведеного часу на свіжому повітрі в один з останніх теплих осінніх днів. 
20.10.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах