Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Спортивне святкування 80-річчя Костянтинівського району

12 жовтня на стадіоні «Рекорд» міста Костянтинівка відбулося велике спортивне свято - відкрита першість Костянтинівського району з міні-футболу серед дорослих та відкрита першість Костянтинівського району з легкої атлетики серед юнаків, дівчат та дорослих. Змагання присвячено Дню захисника України та 80-річчю з дня заснування Костянтинівського району.
 
Спортивну громадськість привітали заступник голови Костянтинівської районної ради Лариса Степаненко та депутат Костянтинівської районної ради Наталія Виниченко, які побажали всім учасникам міцного здоров’я, наснаги, оптимізму, великих здобутків і яскравих перемог.
 
Спортсменів, які активно долучаються до заходів різного рівня, нагородили грамотами за популяризацію фізичної культури та спорту Костянтинівського району. Захід розпочався з показових виступів з боксу, греко-римської боротьби та бадмінтону.
 
Основна частина заходу - це змагання з легкої атлетики та міні-футболу. Спортсмени яскраво проявили себе у бігу на дистанціях 30 м, 60 м, 100 м та 400 м. Також було організовано ще дві спортивні локації - стрибки у довжину з розбігу та метання м’яча. 
 
Паралельно відбувалася гра у міні-футбол серед дорослого населення та календарна гра Чемпіонату Донецької області з футболу серед команд 2007-2008 р.н. та 2009-2010 р.н.
 
Результати турніру з міні-футболу серед дорослих
 
І місце - команда Софіївської сільської ради (представник Євген Логоша);
ІІ місце - команда СК «Білогор» Білокузьминівської сільської ради (представник Дмитро Старков);
ІІІ місце - команда селища Новодмитрівка (представник Валерій Андрієнко);
ІV місце – команда села Кіндратівка (представник Євген Крайній);
V-VI місце - команда Іллінівської ОТГ (представник Дмитро Архіпов) та команда села Іжівка (представник Богдан Кулаков).
 
 
Переможці змагань з легкої атлетики 
 
Стрибки у довжину з розбігу: Дмитро Рудяк, Захар Тремба, Артем Грицак, Дмитро Архіпов, Єва Грудніна, Олеся Приходько, Наталія Мірошніченко, Ганна Грудніна.
 
Метання м’яча: Дмитро Рудяк, Владислав Хвастівець, Сергій Буднік, Єва Грудніна, Олеся Приходько, Наталія Мірошніченко, Ганна Грудніна. 
 
Біг на 30 м: Дмитро Рудяк, Захар Тремба, Єва Грудніна.
 
Біг на 60 м: Максим Верещагін, Олеся Приходько. 
 
Біг на 100 м: Артем Грицак, Наталія Мірошніченко, Дмитро Старков, Ганна Грудніна. 
 
Біг на 400 м: Артем Грицак, Наталія Мірошніченко, Ганна Грудніна.
 
Усі учасники спортивного дійства отримали заслужені нагороди та позитивні емоції. Учасники свята долучилися до акції «З вірою в захисників». 
 
Захід організовано відділом культури, молоді, спорту і туризму Костянтинівської райдержадміністрації, ДЮСШ «Колос» Костянтинівського району, ГО КМО ВФСТ «Колос», РБК «Ювілейний» Костянтинівської районної ради.
 
 
 
20.10.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах