Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


«Веселі старти» школярів Костянтинівського району

11 жовтня на базі Новодмитрівського НВК відбувся ІІ (районний) етап змагань «Веселі старти» серед школярів Костянтинівського району.
 
Мета заходу - формування у дітей сталої традиції до фізичною культурою і спортом, підвищення мотивації до фізкультурно-оздоровчих занять, популяризація здорового способу життя, формування змістовного дозвілля та зайнятості дітей.
 
У змаганнях взяли участь учні 2009 року народження з сімох закладів загальної середньої освіти району, а саме: Білокузьминівська ЗОШ І-ІІІ ст., Іванопільська СШ І-ІІІ ст., Кіндратівська СШ І-ІІІ ст., Новодмитрівський НВК, Софіївський НВК, Торський НВК, Марківська ЗОШ І-ІІІ ст.
 
На початку заходу з вітальним словом до учасників звернулась методист методичного кабінету відділу освіти Костянтинівської РДА Оксана Носова. Вона побажала всім учасникам гарного настрою, а також максимально проявити усі свої здібності та таланти.
 
Програму змагань склали чотири комплексні естафети: «Швидкість з м’ячем»; «Ловкий м’яч»; «Флорбол»; «Стрітбол».
 
Усі етапи цього змагання проходили в напруженій боротьбі. Вболівальники і глядачі стежили за ходом подій і дуже хвилювалися за свої команди. Усі учасники намагалися щосили прийти до фінішу першими. Усі отримали позитивні емоції.
 
Отже, у загальному заліку перше місце посіла команда Софіївського НВК, друге – команда Марківської ЗОШ І-ІІІ ступенів, третє – команда Кіндратівської СШ І-ІІІ ст.
 
Усі команди нагороджено грамотами та призами від відділу освіти Костянтинівської райдержадміністрації. Змагання стали справжнім святом спорту, здоров’я та юності!
 
19.10.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах