Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Спорт для всіх. Масові заходи для допризовної молоді, присвячені Дню захистика України

За минулий тиждень (з 7 по 13 жовтня) мережею центрів фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Донецької області проведено фізкультурно-оздоровчі масові заходи, присвячені Дню захистика України.

Чемпіонат Бахмута з плавання серед допризовної молоді

9 жовтня в місті Бахмут, на базі дитячо-юнацького клубу «Дельфін», відбувся чемпіонат міста з плавання серед допризовної молоді, присвячений Дню захисника України.

За чемпіонські титули у плаванні на 50 метрів та естафеті 4х25 метрів змагалися 6 команд-учасниць з загальноосвітніх шкіл Бахмута: №№ 5; 7; 10; 12; 24; НВК №11.

У запеклих спортивних змаганнях юнаки протягом усіх запливів доводили свою мужність, силу, витривалість. 

Перше місце у командному заліку виборола команда ЗОШ №12, друге місце посіла команда школи №5, третє - команда школи №10. 

В особистому заліку чемпіоном змагань став Дмитро Кашніков (ЗОШ №7),  другим став Іван Малапура (ЗОШ №5), третім - Кирило Тонкошкур. Ці хлопці неоднаразово перемагали на традиційних змаганнях.

Усіх переможців і призерів нагороджено грамотами управління з питань фізичної культури та спорту Бахмутської міської ради.    

Спортивно-патріотичні змагання у Бахмуті

11 жовтня у спортивному комплексі «Металург» міста Бахмут пройшли спортивно-патріотичні змагання «Майбутні захисники» серед студентів вищих навчальних закладів І-ІV рівня акредитації, а також учнів закладів професійно-технічної освіти. 

Захід, присвячений Дню захисника України, проведено управлінням молодіжної політики та у справах дітей спільно з управлінням з питань фізичної культури та спорту Бахмутської міської ради з метою підвищення рівня національно-патріотичного виховання, соціальної активності та рівня фізичної підготовленості молоді. 

У спортивних змаганнях та теоретичних конкурсах 90 юнаків з 9 навчальних закладів міста доводили свою спритність, силу, витривалість, знання історії України. До програми змагань увійшли:

- конкурс капітанів «Моя Україна» (капітан команди);

- конкурс «Історичні загадки» (уся команда);              

- змагання «Естафета з подоланням перешкод» (уся команда);  

- змагання «Гиря» - підіймання гирі вагою 16 кг (один учасник);

- змагання «Штанга. Жим лежачи» - підіймання штанги вагою 40 кг (один учасник).

Команду-чемпіона нагороджено грамотою та кубком управління з питань фізичної культури та спорту Бахмутської міської ради. Команди, які посіли друге та третє місця - грамотами управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради. Решту команд – грамотами управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради за участь.  

18.10.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах