Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Краматорськ по-спортивному відсвяткував День захисника України

14 жовтня в місті Краматорськ відбулись спортивні заходи з нагоди відзначення на Донеччині Дня захисника України. На площі Миру протягом трьох годин працювала низка спортивних локацій, цікавих і дітям, і дорослим.

Спортивне свято «Ігри патріотів» зібрало мужніх, сильних духом чоловіків. Кращі визначались у 4-х вправах. У першій потрібно було продемонструвати влучність у стрільбі з лазерного пістолета, у другій – перевернути 5 разів на час колесо вагою 300 кг, у третій, «Колода», – підняти над головою колоду вагою 40 кг максимальну кількість разів за відведений час. Завершала захід вправа «Евакуатор» – перетягування автомобілю на відстань 20 метрів.

За підсумками змагань у вправі «Стрільба» до трійки призерів увійшли: 1 місце – Віталій Гажитов, 2 місце – Віталій Вихристюк, 3 місце – Артур Соломко; у вправі «Колесо»: 1 місце – Євген Нємирчий, 2 місце – Данило Ковальов, 3 місце – Олександр Алісов; у праві «Колода»: 1 місце – Євген Нємирчий, 2 місце – Андрій Бакаєв, 3 місце – Олександр Алісов; у праві «Евакуатор»: 1 місце – Євген Нємирчий, 2 місце – Микола Арсенюк, 3 місце – Антон Долгушин. У командному заліку перемогу вибороли представники Дружківського міського військового комісаріату, «срібло» – Краматорський прикордонний загін, «бронзу» – команда міста Добропілля.

Зазначимо, що поруч зі змаганнями силачів Донецький обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та обласна спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву з кінного спорту, сучасного п’ятиборства та триатлону організували спортивні активності для мешканців та гостей Краматорська. Хлопці та дівчата демонстрували свою міць у «Козацьких боях», де на спеціалізованому «рингу» мали зіштовхнути суперника з підставки, на якій той стоїть. Усі бажаючі також могли спробувати себе у стрільбі з лазерного пістолета.

 
 
 
 
 
 

Також цього святкового дня першість виборювали учасники відкритого турніру з армспорту. Серед дівчат і на лівій, і на правій руках кращою стала Олена Токарєва. У змаганнях на правій руці 2 місце посіла Тетяна Вінницька, 3 місце – Яна Рибакова, на лівій руці: 2 місце – Яна Рибакова, 3 місце – Юлія Бутко.

Результати боротьби серед чоловіків у категорії 70 кг на правій руці: 1 місце – Андрій Кущій, 2 місце – Андрій Зуяков, 3 місце – Владислав Гавриленко, на лівій руці: 1 місце – Андрій Кущій, 2 місце – Андрій Зуяков, 3 місце – Костянтин Чаусов. Чоловіки, категорія 90 кг, права рука: 1 місце – Вадим Гайдоба, 2 місце – Максим Фарафонов, 3 місце – Андрій Кущій; ліва рука: 1 місце – Вадим Гайдоба, 2 місце – Андрій Кущій, 3 місце – Владислав Гавриленко. Категорія 90+ кг, права рука: 1 місце – Богдан Зуяков, 2 місце – Євген Аврамов, 3 місце – Олексій Галицький; ліва рука: 1 місце – Богдан Зуяков, 2 місце – Олексій Галицький, 3 місце – Євген Аврамов.

 
 
 
 

Більше світлин з заходу – на сторінці управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації в Facebook: www.facebook.com/sportdonoda, альбом – за посиланням.

15.10.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах