Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У чемпіонаті Слов’янська з боулінгу гравцем дня став Антон Бобух

9 жовтня розпочався ІІІ чемпіонат міста Слов’янськ з боулінгу серед учнівської та студентської молоді, який проводиться за ініціативи розважального центру «TALER» за підтримки відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міської ради і Слов’янського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».
 
Першими розпочали ігри 4 команди факультету початкової, технологічної та професійної освіти Донбаського державного педагогічного університету.
 
Зігравши дві гри по 10 фреймів, учасники чемпіонату визначили кращу команду, яка набрала у сумі 769 очок. Саме ця команда буде представляти факультет початкової, технологічної та професійної освіти ДДПУ у фіналі чемпіонату, який відбудеться навесні 2020 року. 
 
Кращим гравцем дня став студент 3-го курсу Антон Бобух з результатом 207 очок. його відзначено грамотою та рюкзаком для взуття.
 
Всі учасники змагань отримали позитивні емоції та черговий досвід гри в боулінг, а краща команда нагороджена грамотами відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міської ради та сувенірними блокнотами від Слов’янського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». 
 
 
13.10.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах