Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Кадети Бахмута – переможці чемпіонату Донецької області з боротьби самбо

З 5 по 6 жовтня на базі спортивного комплексу «Металург» міста Бахмут відбувся чемпіонат Донецької області з боротьби самбо серед кадетів, присвячений Дню захисника України. 
 
Взяти участь у змаганнях зібрались 53 спортсмени, які представляють міста Бахмут, Краматорськ, Слов’янськ, Мирноград, Добропілля, Лиман, а також смт. Миронівський.
 
Учасників урочисто привітали відповідальний секретар-виконавчий директор Відділення НОК України в Донецькій області Дмитро Подопригора, представник управління з питань фізичної культури та спорту Бахмутської міської ради Наталія Радіонова, президент Донецької обласної федерації самбо НФСУ Володимир Шевченко. 
 
За підсумками загальнокомандного заліку першу сходинку п’єдесталу пошани посіла збірна команда міста Бахмут, друге місце виборов Краматорська, третє місце у Слов’янська. 
 
Донецька обласна федерація самбо висловила щиру подяку у сприянні проведенню змагань на високому рівні та сподівання, що такий цікавий та видовищний вид спорту як самбо й надалі буде активно розвиватися в нашому регіоні та залучати до своїх рядів спортивну молодь Донеччини. 
 
11.10.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах