Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Велосипедисти Донеччини здобули «золото» та два «срібла» чемпіонату України на треку у Львові

З 29 вересня по 3 жовтня в місті Львів відбувся чемпіонат України з велоспорту на треку серед чоловіків та жінок, який зібрав 135 спортсменів із 18 регіонів.

Від команди Донецької області виступили 9 велосипедистів: 7 чоловіків (представники школи вищої спортивної майстерності Володимир Джус, Максим Васильєв, Ілля Клепіков, Ростислав Жуковський та представники обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з велоспорту Даніїл Нікулін, Дмитро Полупан, Данило Білоус) і 2 дівчини, яких допустили до окремих видів змагань серед жінок (представниці ОСДЮСШОР та Донецького вищого училища олімпійського резерву ім. С.Бубки Алла Марущук та Олена Ребракова). Спортсменів супроводжували тренери Валерій Красов, Сергій Степаненко та Микола Мирза.

За підсумками чоловічої індивідуальної гонки переслідування на 4 км перемогу з часом 4 хв. 27 сек. святкував Володимир Джус.

«Срібло» у командній гонці переслідування на 4 км із дуже високим результатом – 4 хв. 10 сек., що перевершує норматив майстра спорту України міжнародного класу (4 хв. 15 сек.) – вибороли Володимир Джус, Даніїл Нікулін, Максим Васильєв, Ілля Клепіков та Ростислав Жуковський. Наші велосипедисти поступились на фініші лише 0,2 секундами збірній команді України.

Юнаки з Донеччини Данило Білоус та Дмитро Полупан у складі іншої команди посіли серед чоловіків 5 місце з часом 4 хв. 31 сек. Також п’ятою серед жінок стала команда, у складі якої виступили наші дівчата Алла Марущук та Олена Ребракова (4 хв. 35 сек.).

Окрім цього, Володимир Джус та Максим Васильєв стали срібними призерами у гонці медісон – парній гонці з точками на 100 кіл.

Зазначимо, що Володимир Джус представить Донецьку область та Україну на чемпіонаті Європи з велотреку, що відбудеться 16-20 жовтня в Нідерландах.

07.10.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах